Vi hjälper er med allt

Vart skall man börja?

Det kan vara väldigt svårt att veta vad man ska tänka på vid ett fönsterbyte. Hur många ventiler behöver vi? Ska vi ha 1 eller 2-luft, öppningsbart eller fast? Kan jag få spröjs eller mittpost placerat var jag vill? Finns myggnät, matchande persienner? Utvändig listning?
Invändigt listning? Hur fungerar rotavdraget?

Frågorna är många och det finns verkligen inga dumma frågor! Vi på Nordic fönster i Vimmerby hjälper er med allt!

Hur går det till?

Vi börjar med att kostnadsfritt besöka er i hemmet för att mäta samt hitta en så kostnadseffektiv lösning som möjligt och tillsammans se vilken modell och utförande som passar just er och ert hus. Passa då på att ställa alla frågor som ni inte har svar på, för möjligheterna är många och vi vill verkligen att ni ska känna er säkra och förklarar mer än gärna alla tänkbara alternativ som finns.

Sedan skickar vi er ett offertförslag tillsammans med en ritning på era tänkta fönster. Beslutar ni er sedan för att anta vårt anbud besöker vi er ännu en gång för att gå igenom det sista och göra en “kontrollmätning”.

När arbetet sedan är färdigställt hjälper vi er även med rotavdraget. Enklare än så här blir det inte! Ni behöver bara ringa, maila eller titta in till oss och boka tid för ett hembesök.